Stoel Shiatsu

Shiatsu is een drukpunttechniek die al eeuwen wordt toegepast in Japan. 

Om de doorstroming van de processen optimaal te houden is er een stoel ontworpen waarop u een comfortabel en veilig gevoel zal ervaren. Hierbij kunnen de specifieke drukpunten optimaal behandeld worden. 
 
In het lichaam vinden processen plaats. Als gevolg van stress, hoge werkdruk, fysieke en/of mentale belasting of veranderingen kunnen er blokkades optreden. Deze blokkades kunnen zorgen voor verschillende klachten. Bijvoorbeeld (hoofd)pijn, spierspanningen, spijsverteringsklachten en andere ongemakken. Door het behandelen van de schedel, nek, schouders, gehele rug, armen en de handen zal via de zenuwbundels het lichaam geprikkeld worden en ‘‘wakker’’ gemaakt om zo op een optimale wijze door kan stromen. 
 
Tien minuten na de sessie en na het drinken van voldoende vocht zal dit verdwijnen waarna u uw bezigheden weer kan hervatten. Uit ervaring blijkt dat een optimaal effect verkregen wordt als men na de eerste Shiatsu behandeling een 2e en 3e behandeling volgt, elk met een tussenpose van steeds twee weken.
 
Het lichaam krijgt een betere conditie en zal sneller een balans vinden als zich weer een blokkade voordoet.