De Praktijk

Als je voor de eerste keer in mijn praktijk komt dan wordt er voor de behandeling een intake afgenomen. In het gesprek komt aan bod hoe het met je gaat, welk doel de behandeling kan hebben en welke techniek jou voorkeur heeft.   

Ik werk naast een theoretische methode ook vanuit een intuïtieve behandelmethode en vaak gebruik ik meerdere technieken door elkaar. Dat doe ik, omdat niet elke gedeelte van de huid en het onderliggende (spier)weefsel dezelfde spanning heeft, maar ook omdat elk gebied weer anders reageert op aanraking. Dit gebeurt in een rustig tempo, zodat het spierweefsel en het zenuwstelsel zich kan blijven ontspannen. Ook het mentale apsect kan aan bod komen. Gevoelens, pijn, verdriet, verlichting of geen gevoel kunnen met blokkades te maken hebben. Het fysieke en mentale deel van je lichaam werken samen, voor iedereen is er weer een ander balans, maar het werkt altijd samen.
 
Je kunt terecht in de praktijk als je klacht(en) hebt, maar ook als er geen bijzonderheden zijn is een behandeling weldadig. Een behandeling zorgt ervoor dat het metabolisme weer goed op gang gebracht wordt en het kan zorgen voor een emotioneel balans.
 
Na de behandeling is er tijd om bijzonderheden en ervaringen van de behandeling uit te wisselen. De bevindingen worden genoteerd zodat de behandelingen daarna steeds meer een persoonlijk karakter krijgt.
 
Deze eerste sessie zal minimaal 1,5 uur duren. Het is verstandig om voor en na de behandeling ruim voldoende water te drinken.